Bedrijven & non-profit

Is spreekvaardigheid voor uw organisatie belangrijk? Dan helpt Bonaparte Trainingen u graag verder! Onze cursusgevers hebben uitgebreide ervaring met het trainen van professionals bij bedrijven en in de non-profitsector. We bieden zowel standaardtrainingen aan (argumentatie en presentatie) als speciaal voor uw organisatie op maat gemaakte trainingen. Wilt u een keer geheel vrijblijvend met ons praten over de mogelijkheden? Als u contact met ons opneemt, kijken we graag in overleg wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

 

Argumentatie

Een standpunt is zo sterk als de argumenten die dat standpunt onderbouwen. In de training argumentatie ligt de nadruk op het onderbouwen van standpunten. We nemen stap voor stap met u door welke argumenten u in een debat het beste kunt gebruiken en hoe u deze argumenten op een effectieve manier uitwerkt. Daarbij staat voor ons centraal dat goede argumentatie zowel duidelijk moet zijn als volledig. Daardoor komen uw standpunten overtuigender naar voren. Onze cursusgevers leggen in deze training graag uit hoe.

Presentatie

U kunt nog zulke goede argumenten hebben, maar ze zullen u alleen ergens brengen als u ze overtuigend weet te presenteren. In de training presentatie ligt de nadruk op non-verbale communicatie: lichaamstaal en stemgebruik. Door een aantal technieken toe te passen kunt u meer impact maken met uw presentatie. Onze cursusgevers hebben jarenlange ervaring met deze technieken. Ze leggen uw medewerkers dan ook graag uit hoe ze hun presentatie kunnen verbeteren. Deze training kan aan groepen worden gegeven, maar kan ook de vorm van individuele coaching krijgen.

Gespreksleiding

Organiseert u een bijeenkomst en zoekt u daarvoor een ervaren gespreksleider? Een gespreksleider die een debat goed aanvoelt? Die deelnemers weet te stimuleren mee te doen? En die weet hoe de tegenstellingen in een debat zo helder mogelijk naar voren kunnen komen? Dan bent u bij Bonaparte Trainingen aan het goede adres! Onze ervaren gespreksleiders denken ook graag met u mee over de opzet van het debat en stellingen die u kunt gebruiken.

Showdebat

Als u zelf een debat organiseert, kunt u ook een of meer van onze debaters inhuren als deelnemer. Bijvoorbeeld als u een advocaat van de duivel zoekt om met de zaal in discussie te gaan, of als u twee wedstrijddebaters met elkaar over uw stelling in debat wilt zien gaan. Via Bonaparte kunt u toppers uit het Nederlandse wedstrijddebat voor uw bijeenkomst inhuren.